Databeheer Alkmaar

Advies en beheer op administratief gebied

boekhouding & belasting

Verwerking complete administratie

In elke organisatie, ongeacht de branche, de omzet of het aantal mensen dat er werkt, is de administratie de basis. Dus die moet in orde zijn. Sommige ondernemers zijn daar bedreven in, velen houden zich liever met de kern van hun business bezig. Wij kunnen u helpen door een hoop papierwerk uit handen te nemen en uw administratie het hele jaar door nauwkeurig bij te houden.

Dat doen we voor startende en bestaande ondernemingen en zowel voor eenmanszaken als voor kleine of middelgrote bedrijven.

Startende bedrijven of zelfstandigen kunnen we ook helpen bij het inrichten van hun financiële administratie.

Jaarstukken en belastingaangiften voor IB, LB, BTW en VPB

Het verzorgen van de administratie is bij ons automatisch gekoppeld aan het maken van de jaarrekening. De verschillende aangiften voor de Inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting horen daar wat ons betreft onlosmakelijk bij.

Publicatie bij de KvK

Bedrijven in de vorm van BV’s maar ook Coöperaties zijn verplicht om jaarlijks een (verkorte versie van) hun jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK). Databeheer Alkmaar zorgt ervoor dat dit op tijd en correct gebeurt.

Salarisadministratie tegen gunstige tarieven

Aangiftes bij de Belastingdienst, mutaties bij het Pensioenfonds en Sociaal Fonds, aan- en afmeldingen bij de Belastingdienst, het verzorgen van de loonstroken en de jaaropgaven, we kunnen ons goed voorstellen dat u zich liever met andere zaken bezighoudt. Besteed daarom uw loonadministratie dus aan ons uit, dan weet u zeker dat die altijd in orde is.