Databeheer Alkmaar

Advies en beheer op administratief gebied

echtscheidingen

Bij een scheiding komen er veel zaken aan de orde waarmee de meeste mensen geen of weinig ervaring hebben. Zaken zoals alimentatieberekeningen, vermogensdeling, kinderomgangsregeling en pensioenvoorzieningen vragen de kennis van experts.

Wij als F(inancieel) A(dviseur) zijn thuis in al dat soort zaken en kunnen u op alle vragen adequaat antwoord geven. Daarnaast maken wij de benodigde berekeningen en kunnen wij u, vanuit onze expertise, over alle aan de orde komende onderwerpen, uitgebreid adviseren. Kortom alle benodigde expertise hebben wij in huis.

Komen er ingewikkelde juridische zaken aan de orde? In dat geval werken wij nauw samen met een advocatenkantoor en hebben wij ook op dat gebied de juiste informatie bij de hand. Ook de afhandeling van uw scheiding bij de Rechtbank verzorgen wij in samenwerking met het advocatenkantoor; wij nemen u zoveel mogelijk alle zorgen die bij een scheiding naar voren komen uit handen.

Na een ori├źnterend gesprek, dat altijd gratis is, kunnen wij u vertellen hoeveel tijd, en dus geld, wij denken dat het kost om uw scheiding te regelen. Dat leggen wij vast in een opdrachtbevestiging zodat u weet waar u aan toe bent.

De zaken waarmee u bij een scheiding te maken krijgt zijn voor u vaak emotioneel en daardoor moeilijk bespreekbaar. Wij zijn emotioneel niet gebonden terwijl ons uitgangspunt is het goed en netjes regelen van het uit elkaar gaan. Daar kunt u ons altijd op aanspreken.