DE SCHEIDINGSADVISEUR

Advies, bemiddeling en professionele hulp bij uw scheiding

De Scheidingsadviseur

De Scheidingsadviseur is actief in Alkmaar en omgeving. Als u een scheiding overweegt, of als uw partner wil scheiden, kan De Scheidingsadviseur u adviseren, bijstaan en uw scheiding op een professionele manier regelen.

U weet dan dat alle zaken die bij een scheiding aan de orde komen op een professionele manier worden aangepakt en dat u de maximale hulp mag verwachten die u nodig heeft.

Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken voor een informatief gesprek.

WIE ZIJN WIJ?
Als Financieel Adviseur werd ik steeds vaker bij echtscheidingen betrokken. Eerst vroeg men alleen mijn visie op het financiële gedeelte van de scheiding van particulieren in loondienst en zelfstandige ondernemers, later vroeg men meer en meer ook om de fiscale gevolgen te beoordelen en alimentatieverplichtingen te berekenen.

Op die manier heb ik in de praktijk veel ervaring opgedaan met het op een nette en professionele manier regelen van een scheiding. Hierbij maakt het niet uit of het een scheiding betreft van een getrouwd stel of mensen die op basis van een geregistreerd partnerschap of door een samenlevingscontract met elkaar een verbintenis zijn aangegaan. Als u er met uw bijna ex-partner samen “uit wilt komen” dan kunnen wij u daarbij professioneel helpen.

De zaken waarmee u bij een scheiding te maken krijgt zijn voor u vaak emotioneel en daardoor moeilijk bespreekbaar. Wij zijn emotioneel niet gebonden terwijl ons uitgangspunt is het goed en netjes regelen van het uit elkaar gaan. Daar kunt u mij altijd op aanspreken.

Henk Moerkerk